Naslovnica Pravne napomene
Pravne napomene Ispis

 

Dobro došli na portal www.hepatos.hr

Dokumenti i informacije objavljeni na www.hepatos.hr ne smiju se kopirati osim u slučaju da se kopije koriste u nekomercijalne i osobne svrhe. Sukladno navedenom ograničenju kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, naziva i linka prema www.hepatos.hr portalu, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom web site-u navedena.

www.hepatos.hr je portal na kojem se nalaze informacije vezane za zaštitu zdravlja i rad društva. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih. Te informacije nemaju svrhu medicinskih savjeta, odnosno nisu zamišljene kao zamjena za znanje, stručnost i vještinu medicinskog osoblja, nego kao njihov dodatak. Informacije se ne bi smjele koristiti u svrhu dijagnosticiranja, liječenja zdravstvenih problema ili bolesti bez konzultacija sa kvalificiranim medicinskim osobljem.

„Hepatos“ će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web site-u bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.hepatos.hr suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice. „Hepatos“ ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.hepatos.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice. „Hepatos“ pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovog web site-a, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Ovaj site sadrži informacije i linkove trećih strana nad kojima „Hepatos“ nema nikakvu kontrolu i takve informacije su označene na odgovarajući način. „Hepatos“ ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

„Hepatos“ poštuje privatnost svojih on-line posjetilaca i prikupljat će podatke o identitetu osoba (ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Izričito izjavljujemo da nećemo prodavati ničije osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

 

Google translate:

Copyright © 2006 - 2017 "Hepatos" - Pravne napomene
Doverska 29, 21000 Split, Hrvatska Tel/Fax: (021) 45 99 88 E-mail: hepatos@hepatos.hr I admin@hepatos.hr